pátek 5. srpna 2011

Vůňe domova :)

Ahoj zdravím všechny sem z5 z dovolené ...a pocity? hrůzný všechno mě total bolí a sem nehorázným způsobem unavená ..jinak to tam bylo užasný ,ale doma je doma ...aspoň sem na chvilku vypadla pryč a jsem zase zpátky v dením prázdninovém režimu...jinak kde ,že sem vlastně byla?...v Jeseníkách v hodně hodně velkém zapadákově jménem Kronfelzov to nebude nikdo znát je tam asi 6 chat a ztoho asi 5 obyvatel :D:) ,ale je to tam nádherné,klidné a užasné na provětrání hlavy :)..na chatě sem strávil asi nejvíc času s mým bráchem(Danem) a jeho přítelkyní(Peťou)(viz.foto)..samozdřejmě,že sem hodně křenila :/ takže sem musela aji některý chvilky pronudit nebo obejít všechny pole a proposlouchat celou mp3 :).. co mě trošičku štvě,že sem s nikým neseznámila na chatě sme byli se dvouma rodinama a podnama bylo taky hodně lidí :(:D nojo sem stydlivka :):/,ale nevadí stejně ty lidí nejspíš nikdy neuvidím...no jinak  zčeho sem docela nadšená je včerejší wellness ,byli sme tam  mamkou a Peťou a Taťka s bráchem šli na bowling...heh nezávidím jim to....bylo to tam totiž užasný několik saun(finská,keltská,bylinková,solní a parní)...vířivka,spchy no prostě odpočinek po těch velkých tůtach co vyšlí naši samozdřejmě,že díky mě sme šli míň :D:) sem líná :D ,ale i tak mě všechno bolí...no co přidávám pár fotek co sem fotila ,ale moc nekoukejte na oblečení tady jde jen o ty šaty takže sem naházela na sebe co sem měla po ruce ..jinak šaty sem šila sama :)...no nic sem unavená půjdu spát a zítra vás zase zahrnu článkama...so Good Night and Sweer Dreams My Darlings :) 
Brácha a jeho přítelkyně Peťa :)




3 komentáře:

  1. dúfam že tam nebolo až tak zle...ako opisuješ...ale znovu krásne fotky máš :)

    OdpovědětVymazat
  2. makinko :) ty jo ... ty máš vždycky tak úžasný fotky :)) někdy pujdem zase fotit jo ?? strašně mě to baví s tebou ;)) :D v nědělu by sme skákly ven tak se kdyžtak domluvíme ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Sabie: no tak zlé to nebylo,ale neměla sem tam člověka ve svým věku no...no jako měla ale není odvaha se seznámit :D..jiank moc ti děkuju :)
    Ell:děkuju:) ..jojo:)

    OdpovědětVymazat